Madglæde

Zero Zebra – chokoladeanbefaling

9. July 2015

Jeg har et kæmpe chokoladehjerte, især for mørk chokolade.

Og når jeg vil nyde et godt stykke chokolade, så vil jeg ikke have en tør, besk eller kedelig smag i munden. Derfor betyder kvalitet alt – jeg går ikke på kompromis med min chokolade. Benhård choko-aficionadooo, og sådan er det bare ?

I min tid som assistent i en kolonial-butik i Odense har jeg smagt rigtig meget forskelligt chokolade… det krævede jobbet naturligvis – jeg kunne jo ikke sælge noget til kunderne, som jeg ikke vidste hvad var. Jeg har derfor en uofficiel top fem liste over chokolader, som altid holder.

Listen har nu fået en tilføjelse – Zero Zebra er en af de bedste chokolader jeg har smagt i år. Jeg købte to fine barer i Citti markt i Flensborg, da jeg besøgte mine forældre. Favoritten var den med kokos. Den havde en skøn afrundet, intens smag og smeltede fint på tungen. Chokoladebaren har den perfekte størrelse som lille treat (35 g), så man sagtens kan tage den med sig i parken eller til stranden eller hvor man lyster. Zero Zebras produkter er ovenikøbet både vegan (produceret på rismælk i stedet for komælk), økologisk og fairtrade – tre bonusser, der gør en helt glad!

Jeg har desværre ikke kunne finde forhandlere i Danmark, men der er en del webshops, der fører mærket og ellers kan man jo lige tage et par barer med, næste gang man tager syd for grænsen 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply