YouTube

Guldtuben 2015

2. August 2015

God søndag aften derude. Jeg håber, at I har haft en skøn og lang weekend. Jeg ved ærlig talt ikke, hvor min er blevet af…

Eller det vil sige, det ved jeg faktisk godt. Fredag brugte jeg timerne efter arbejde på at gå på jagt efter nogle nude farvede stilletter sammen med en gammel gymnasieveninde. Det viste sig ret hurtigt, at det var et umuligt foretagende, da ikke en eneste butik i Odense gågade kunne levere et par enkle (uden glimmer eller sten), ikke for høje (maks 8 cm) nude farvede stilletter, der var af rimelig kvalitet. Hvis nogen af jer derude (er I der?) har et tip, så endelig kom med det. Efter et par timer gav vi op og fik en kop (ret fesen) kakao på Kræz.

Lørdag formiddag gik jeg så lidt (ok… meget) i krise over, at jeg ikke havde fundet nogle stilletter, da jeg skulle bruge dem senere til den kjole, som jeg havde bestemt mig for at have på til Guldtuben. Guldtuben er et award show til danske YouTubere, der for første gang løb af stablen på Bremen Teater i går. Jeg kom sammen med drengene fra Spilministeriet og lavede interviews på den røde løber, som I snart kan se på YouTube (I må bære over med min interview-teknik, det var første gang for mig). Mit personlige højdepunkt fra hele aftenen var mit interview med Gustav Salinas (ja, ham fra både Dagens mand, For lækker til love og en masse andre ting), jeg er kæmpe fan af ham og synes han er så sej. Så jeg blev så starstruck, at jeg kom til at opfinde et helt nyt ord, da jeg interviewede ham: afterfart… en kombination af afterparty og efterfest ? ? Han ignorerede høftligt min pinlige sprog-blackout sluttede af med at kalde mig for skatter ? At mine sko ikke passede til kjolen var fuldstændig underordnet på det tidspunkt og som en vis veninde pointerede engang, så kan man alligevel ikke se det, når der først er blevet mørkt.

Selve showet var virkelig godt skruet sammen og både arrangørerne og værterne fortjener et stort skulderklap. Jeg var især vild med, at Johanne Kohlmetz, som var kvindelig vært, i bedste Oscars-manér endda nåede at skifte kjole to gange under showet. Til dem der er interesseret, så kan I se live-streamingen af showet her.

Følger I også YouTubere og hvilket slags indhold kunne I tænke jer mere af?

20140801-DSC00847 bedre

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Roxana 3. August 2015 at 7:42

  Jeg købte nogle stilletter lige præcis som du søger i Aldo – ved ikke om I har den butik i Odense, men måske er du heldig 🙂
  //Roxana

  • Reply Artiskokhjerte 3. August 2015 at 10:33

   Ej, hvor fedt! Det har vi desværre ikke, men jeg tjekker lige deres webshop ud. Tak for tippet 🙂

  Leave a Reply