YouTube

Månedens favoritter #juli

12. August 2015

Hej med jer, kære læsere.

Her til morgen får I en hel ny video, hvad synes I om disse slags indlæg? Formatet bliver nok en fast serie på bloggen; månedens favoritter! Jeg kan godt lide idéen om, at man tænker over og fremhæver de bedste ting og oplevelser, som man havde i sidste måned. Det kan være, at nogle af tingene på listen bliver jeres favoritter også.

Juli favoritterne blev:

  • Matas Argan Saltbodyscrub, på tilbud lige nu!
  • Snorkelsæt fra Scuba Pro, jeg købte mit her (også på tilbud).
  • ‘The Miniaturist’ skrevet af Jessie Burton, kan købes til billige penge på engelske Amazon her.
  • CND Vinylux neglelak, find den bl.a. på Amazon her.
  • Frosne bananer, genfind dem i din negligerede frugtkurv.

De næste par dage bliver der lidt stille på bloggen, da jeg tager til Irland i morgen og først kommer hjem mandag eftermiddag. Jeg er afsted sammen med Rikke (hvis du ikke ved, hvem Rikke er, så se min Bean Boozled video på YouTube) og vi har planlagt at køre over til Irlands vestkyst. Men jeg kommer til at optage video og tage en masse billeder, så I kan få et digitalt blogging-postkort senere. Jeg glæder mig til masser af natur og Guinness!
I må have en skøn uge og weekend.

20150811-IMG_2933

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply