Meatfree Mondays

SPINATBØFFER // Opskrift

1. February 2016

meatfree-mondays

Glædelig mandag morgen! Jeg håber, at I har haft en skøn weekend med fest og ballade, afslapning, eventyr og alt det, som weekender kan 🙂

Som lovet kommer her første opskrift under overskriften ‘Meatfree Mondays’. Jeg ville lægge ud med en nem og klassisk opskrift, som jeg har brugt rigtig mange gange.

Spinatbøffer
Ingredienser:

  • 1 pose frossen spinat (optøet og drænet)
  • 150 gr feta (skåret i tern)
  • 2 æg
  • 2-3 skefulde rasp
  • 1 rødløg (hakket)
  • 1-2 fed hvidløg (hakket)
  • 2 teskeer Garam Masala
  • Salt og peber efter behag samt frø og kerner som f.eks. sesam

Sådan gør du:
Dræn spinaten for så meget væske som muligt og tilføj de øvrige ingredienser. Rør massen sammen – den skal hænge sammen, men stadig være saftig. Tilføj eventuelt mere rasp eller havregryn, hvis massen er for våd. Form herefter massen til flade bøffer i dine hænder og steg på en pande med lidt planteolie. Hver side får cirka 5 minutter ved middel varme.

Garam Masala er en indisk krydderiblanding og kan bl.a. købes i Søstrene Grene – du må endelig ikke undlade den!

Hertil kan du passende servere hvedekerner blandet med stegt peberfrugt og pesto, creme fraiche med urter samt en tomatsalat. Velbekomme 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lene 1. February 2016 at 20:11

    Hmmm…. de er mega gode! ?

  • Leave a Reply