Blogtanker

Møns Klint

25. June 2016

DSC02330
Danmark kan sgu være virkelig pæn. Sådan en rigtig lækkerbisken. Vores kære moderland (haha, så sandt i mit tilfælde) viste sig fra dets mest fotogene side, da jeg var på udflugt til Møns Klint med svigerfamilien for små to uger siden.

Jeg havde aldrig set Møns Klint før og var mildest talt imponeret. Se selv på billederne! Man kan nyde udsigten udover klipperne og havet og ned til stranden, mens man stiger ned af de godt over 400 trappetrin (så overvej lige, om du vil tage din oldemor med gangstativ eller familiens lille terrier med ned til stranden, inden du tager derud, for der er også nogle ganske fine udsigtsposter, som man nemt kan tilgå… også som oldemor eller hund.).

Der er også tilknyttet et museum, men det har vi til gode, da vi hellere ville nyde det gode vejr og tog en frokost inde på Møns Bryghus, hvor de serverer gode safte, men ingen vegetarmad… heller ikke en dansk sommerklassiker som en tomat- eller kartoffelmad. Hmpf. Jeg nappede bare en durumrulle med falafel fra det lokale pizzeria i stedet for.

DSC02346

DSC02370
DSC02376

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lene Neuffer 25. June 2016 at 10:57

    Se, der har jeg heller ikke været endnu…. men der er godt nok flot og i var rigtig heldige med vejret! Ja, det med at tilbyde vegetarmad er åbenbart ikke kommet helt rundt i lille Danmark endnu! ?

  • Leave a Reply