Madglæde

When in Germany

6. August 2015

20140728-DSC0076920140728-DSC00768… så skal man som dansker have noget med fra over grænsen. Og selvom jeg kun er halv-dansker, så er jeg ingen undtagelse. Det er dog ikke de billige rammer øl og monster store pakker slik, jeg går efter, når jeg er taget syd for grænsen. Næ, jeg fylder min kuffert og mine tasker til gengæld med masser af nødder (… ja, også i form af Nutella) og et kæmpe udvalg af vegetariske og veganske produkter. Tyskland er et mekka for vegetarer og veganere – både dagligvarebutikker, caféer og restauranter har indstillet sig på, at næsten en tiendedel af den tyske befolkning lever uden fisk og kød – og der bor altså mange mennesker i Tyskland.

En ting jeg elsker ved at være i andre lande er, at man kan smage alle mulige nye ting, som man ikke kan få i Danmark. Når jeg altså står foran en hel reol fyldt med mærkelige og sjove produkter, som jeg ikke har prøvet før, så går jeg lidt amok i det. Som man også kan se på billederne…
Det bedste er, at fordi det er meget billigere end tilsvarende produkter i Danmark, så føles det nemmere bare at vælge nogle random ting fra hylderne, da det ikke ruinerer dit madbudget, hvis du altså har sådan et.

Har I også nogle ting, som bare skal med fra en tur til Tyskland? Kæmpe skildpadder, rødvin eller barberblade? Jeg indrømmer forresten gerne, at det med at tage nødder med over grænsen til tider har taget overhånd…

squirrel trying to hide nut in dog - Imgur

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply