Madglæde

Make my Magnum

21. August 2015

Det her er seriøst et af de bedste customized produkter nogensinde. Og ja ja, selvfølgelig er det da super smart, at man kan lave sine helt egne Nike Roshe runs eller få Adidas sneaks med Star Wars motiv på (eller hvad man nu går og drømmer om), så vi ikke alle ligner helt hinanden… men det her med at kunne customize sin egen Magnum is er mindst lige så genial. Hvor tit har jeg ikke stået i kiosken og beundret en ny variation af den klassiske Magnum; den gyldne, den sølvfarvede, den med dobbelt karamel, den med hindbær og den med peanut butter (har I smagt den??) – men lige så ofte har jeg tænkt, hvis bare jeg selv kunne bestemme. Og præcis det er, hvad du kan i Magnums Pleasure Stores verden over.

Da jeg sidste weekend var i Dublin sammen med min veninde Rikke (meget is-glad på billedet nedenunder), gik vi gennem byens gågade for at købe et halstørklæde, da der var lidt koldere i Irland, end jeg havde regnet med. Halstørklædet købte jeg aldrig (har dog fået kvitteringen i form af en lækker sommerinfluenza), men til gengæld stødte vi tilfældigvis på en Magnum pop-up store i Arnotts (svarer til vores danske Magasin). Der var ingen tvivl om, at vi skulle prøve konceptet. Det har nemlig aldrig passet med, at jeg var i København, imens man kunne lave sin helt egen Magnum dér. Og at tage over Storebælt for at lave en Magnum is er måske lige overkanten… eller er det? Så efter jeg spottede de store plakater med lækker Magnum is i Arnotts’ vinduer, var jeg selvsigende meget glad.
Det bedste ved hele sagen er, at du ser på imens din Magnum is bliver fremstillet, nej kreeret, og du får den direkte i hånden efter det sidste finish – klar til at sætte dine tænder i og lave det berømte knæk i chokoladen.
Vores kreation blev en Magnum med hvid chokolade base med nødde-salt-marshmallow topping og mørk chokolade finish. Hvis jeg havde haft mere plads i maven, så ville jeg have lavet mindst to eller tre kombinationer mere.. eller fire eller fem…
Alt i alt var Magnum isen en meget stor oplevelse for sølle fem euro.

Jeg har prøvet noget lignende med at customize en plade chokolade i Rittersport butikken i Berlin, som også var en ganske fin oplevelse, men den lange ventetid (cirka 30 minutter) på, at chokoladen er størknet, giver lidt et antiklimaks.

Vidste I forresten, at Magnum er en del af Frisko, som er et brand fra Unilever, der hedder noget forskelligt i hvert land? I Tyskland hedder det Langnese, men man kan få præcis de samme slags is. I Irland hedder det HB, hvad end det står for…. det minder mig mere om HP sovsen, I ved den der underlige brune sovs, som de bruger meget i England. Nå, men ligemeget.
Hvordan ville jeres Magnum kreation se ud og smage?

20150814-IMG_3098

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply