Blogtanker

Mor-datter weekend – chokoladefrøer, tryllestave og løver

13. November 2015

20141017-DSC03082God aften, kære læser.
Jeg har savnet at lave indlæg og der har været ret så stille herinde. Det er fordi jeg på mit arbejde har planlagt og forberedt Iværksætterugen, som løber af stablen i næste uge. En hel uge, hvor der er gratis events om iværksætteri i hele landet. Jeg er derfor ret meget i søvnunderskud og overtimeoverskud.

I aften deler jeg billeder med jer fra en hyggelig mor-datter weekend tilbage i oktober. Det var i den grad en lækker weekend! Min mor og mine forældres hund Frodo var på besøg og vi startede weekenden sammen fredag aften med hjemmelavede burgere og chokoladefrøer fra Xocolatl (der var burger men ingen frøer til Frodo). Anledningen til besøget var, at min mor og jeg skulle ind og høre en Harry Potter koncert med Odense symfoniorkester om lørdagen. Vi er begge kæmpe Harry Potter fans og har også været på Warner Bros Studio Tour – The making of Harry Potter sammen, som jeg kun kan anbefale (så hvis du er HP fan og i London, så gør det)!
Koncerten i Odense var en del af Harry Potter festivalen, der holdes hvert år i efterårsferien. Byen er på det tidspunkt fyldt med små troldmænd og -kvinder, der er klædt i sorte kapper og bærer et af de fire huses farver og våbenskjold samt tryllestav. Det er simpelthen så nørdet og hyggeligt! … og det kan måske være, at jeg også har sådan et outfit liggende… inklusiv tryllestav.
Vi tilbragte hele lørdagen med aktiviteter i Harry Potters tegn, som kulminerede med koncerten om aftenen. Det viste sig, at koncerten også var et slags teaterstykke, som fortalte en historie rundt om musikken. Det var en fantastisk oplevelse og jeg skal i hvert fald gentage succesen til næste års festival – min mor er enig.
Om søndagen valgte vi så at tage ud til Skovsøen og gå en laaang tur med Frodo langs Odense å. Det er en af mine favoritruter, for du kommer forbi Odense Zoo og bl.a. tigerne og løverne, især løverne var lidt frygtindgydende for Frodo (se billedet til sidst)…

Jeg elsker at have den her lidt nørdede interesse tilfælles med min mor. Hvordan ser din perfekte mor-datter weekend ud?

20141017-DSC03041 20141017-DSC03057 20141017-DSC03058 20141018-DSC03093 20141018-DSC03097 20141018-DSC03099

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Muddi 13. November 2015 at 0:23

    I lige måde Schnulli, det var rigtig hyggeligt! ?

  • Leave a Reply