Blogtanker

Italienske karameller

12. February 2016

Det er sjovt, hvordan de helt små, fjollede ting kan gøre mig glad. Ting som en pakke fra Sara. Sara er en kvinde fra Italien, som jeg har ‘mødt’ igennem Instagram.

Sara elsker dinoer – og da jeg for et par uger siden lagde jeg et billede op med dino-sprinkles fra Tørsleffs, kommenterede hun på dem. Jeg tilbød hende, at jeg kunne finde og sende en pakke mini-dinoer til hende. Sara var begejstret, men ville kun være med, hvis hun også måtte sende mig noget. Vi byttede adresser og fornavne.
Her i går kunne jeg så hente en pakke, som havde tilbagelagt hele vejen fra Pescara. Da jeg hentede pakken på posthuset, kunne jeg næsten ikke vente med at komme hjem og pakke den op. Jeg elsker pakker og jeg elsker overraskelser!

I pakken var der et brev, chokolade, tyggegummi, pastiller og karameller. Åh – og hvilke karameller! Hård og blød på samme tid, med en dejlig smag af mandarin og kardemomme og i sjov indpakning. Italienske økokarameller kan noget!
Håber også, at de danske mini-dinoer er kommet godt frem.

Nu vil jeg proppe to eller tre karameller ned i min frakkelomme og gøre mig klar til en (forhåbentlig) sjov aften – jeg skal nemlig ind og se ‘Det dystre skæg’ med Elias Ehlers og Martin Nørgaard.
Hvad skal du denne fredag aften?

karamel

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lene Neuffer 13. February 2016 at 19:18

    Uhmmn….. jeg sidder nærmest her og savler! ?

  • Leave a Reply