Rejser

Til bryllup i Letland

2. June 2016

DSC02158
Mandag morgen landede jeg på Københavns lufthavn, kufferten fyldt med sommertøj og min yndlings-festkjole og kroppen fyldt med energi og glæde.
Jeg var en forlænget weekend i Letland, for Jesper havde friet til Guna og nu var jeg inviteret til deres bryllup. Vielsen og festen blev holdt halvanden times kørsel fra Riga – en lille flække omringet af den smukkeste natur.
Jeg elsker at opleve andre kulturer og traditioner, så jeg havde i lang tid glædet mig til brylluppet, som ville være en forening af lettiske og danske bryllupstraditioner. Og jeg blev bestemt ikke skuffet! Én tradition, som jeg helt sikkert vil tage med tilbage, er, at man giver bruden en lille buket blomster, lige efter vielsen er gennemført. OBS = det er dog meget vigtigt, at antallet af blomster er ulige! Blomsterne lægges så i en halvcirkel rundt om brudeparret, når fællesbilledet tages og det ser simpelthen så flot ud!
Weekenden var alt i alt en kæmpe succes – vielsen var dejlig afslappet, festen festlig, maden lækker (bruden er heldigvis også vegetar) og dagen derpå dejlig afslappende med en tur i robåd, nogle kampe badminton og total blå himmel inklusive 30 graders varme. Aaaahhhh.
DSC02091 DSC02073 DSC02094 DSC02150 DSC02168 DSC02159 DSC02210 DSC02232

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Lene Neuffer 3. June 2016 at 19:05

    Flotte billeder og dejligt skrevet!

  • Reply Artiskokhjerte 24. June 2016 at 10:06

    Nuuurh, tak – du er sød <3

  • Reply Jesper Hartvig 3. August 2017 at 14:57

    Hej. Det er første gang jeg hørte om din blog. (via facebook) Jeg blev meget glad da jeg så at der var en blog om vores bryllup. Helt fantastisk 🙂

  • Leave a Reply